Heb je alles al geprobeerd om af te slanken?                 

Wil je meer controle over je lichaam? 

Wil je nooit meer diëten en toch afvallen?

Dat kan met de 

Slanke Mindset Methode

Stap voor stap je droomlichaam manifesteren!

Registreer nu

Ben jij klaar om alles te vergeten wat je ooit over afslanken hebt gehoord?

Na 25 jaar het ene dieet na het andere te proberen, ben ik er eindelijk in geslaagd om een manier te vinden om af te slanken terwijl ik me toch energiek en gelukkig bleef voelen. Ik dacht dat het niet mogelijk was ... tot het opeens als vanzelf ging.

 

En jij kan het ook! Zelfs als je denkt dat je alles al geprobeerd hebt. Er valt alleen geen voedings- of sportproduct mee te verkopen en daarom verzwijgt men het. 

 

Het geheim zit al in jou. Ik help jou de sleutel te vinden om af te vallen zonder stress, zonder de restrictieve regels van een dieet, zonder gevoel dat je je iets moet ontberen. Een sterke en stabiele mindset in combinatie met de wet van de aantrekking is alles wat je nodig hebt om jouw ultieme slanke lijn te manifesteren.

Slanke mindset methode (3)

Wat leer je in deze cursus.

Aan de hand van 8 modules,...

leer je denken als een succesvol persoon en neem je de mindset aan van een winnaar.

Je stopt met vechten tegen je lichaam.

Je leert hoe je je stofwisseling kan versnellen en dan creëer je eigen regels. 

Je leert de wet van de aantrekking gebruiken om je droomlichaam te manifesteren.

Je krijgt extra tools om nooit meer te veranderen in wie je hiervoor was.

 

EXTRA: Facebook-groep waar je gelijkgestemden ontmoet, kan sparren met elkaar en je vragen kan stellen aan Lennie


      
Slanke mindset methode (Facebook-bericht)

Neem controle in 2022! Stop met excuses en train je mind om vol te houden en te transformeren in de beste versie van jezelf.

Start onmiddellijk en maak je klaar voor de zomer zodat je kan genieten als nooit tevoren.Normale prijs €349

 


      

Testimonials

"Toen ik eraan begon wist ik niet wat me te wachten stond. Maar bij elke module kreeg ik een beter beeld over mezelf over wat belangrijk voor me was en hoe ik dat waar kon maken. Je leert jezelf precies op een andere manier kennen, bewuster worden. En opeens gingen ook de kilootjes eraf….

Ik ben enorm blij dat ik Lennie en haar methode heb leren kennen. Zij bruist zelf van energie die ze in alle vormen ook overbrengt en steunt je door je moeilijke momenten. Het is supertof. Ik raad ik het zeker aan als je op een gezonde manier wil afvallen met een blijvend resultaat en op een manier waar je blijer van wordt zonder te moeten diëten.”

-Sukran Ay, Lummen-


 

"De Slanke Mindset Methode is leerrijk en confronterend: je komt jezelf tegen tijdens de uitleg en dat helpt me ook om me in het dagelijks leven beter voor mezelf te zorgen. De cursus zit vol nuttige tips. Mijn resultaat en mijn gevoel bevestiging dat ik goed bezig ben. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd, waardoor ik nu prioriteiten kan stellen en mezelf niet vergeet. De filmpjes zijn leuk en alles is vlot uitgelegd.”

-Isabelle Raymakers van ‘Bellisa hair & make up’, Schulen-